Prometna nesreća nadomak Malinske

Jedan poginuli u sudaru kod skretanja za Valbisku

Slavica Kleva

Sudarili su se škoda "octavia" zagrebačkih registarskih oznaka i renault riječkih tablica. Od posljedica udara, na mjestu je poginuo vozač zagrebačkog automobila



MALINSKA - Nadomak Malinske, kod skretanja za Valbisku, oko 22 sata dogodila se prometna nesreća između dva osobna automobila u kojoj je smrtno stradala jedna muška osoba.


Sudarili su se škoda “fabia” zagrebačkih registarskih oznaka i renault “scenic” riječkih tablica. Od posljedica udara, na mjestu je poginuo vozač zagrebačkog automobila.


Renaultom je upravljao 36-godišnjak s Krka i kretao se u smjeru Grada Krka na dijelu prometnice u blagom desnom zavoju i pune linije, dok je 37- godišnji vozač škode vozio u suprotnom smjeru.




Krčanin je prešao u suprotan kolnički trak i udario u prednju lijevu vozačevu stranu. Renault scenic se nakon sudara zaustavio nekoliko metara dalje izvan prometnog traka na blagoj uzvisini. Roditelji poginulog Zagrepčanina u dobi 60 i 63 godine zadobili su teške ozljede kao i vozač renaulta i zbrinuti su u KBC-u.