Nepoznat razlog

Iza rešetaka muškarac koji je zapalio “pauk” na Brajdici: Optužen i za prijetnju policajcu

Fiore Vežnaver

Foto V. Karuza

Foto V. Karuza

Kriminalističko istraživanje proveli su službenici Treće policijske postaje Rijeka, a 42-godišnjak je na kraju osumnjičen za dva kaznena djela, ne samo  za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom



RIJEKA   Policija je privela i podvrgnula kriminalističkom istraživanju 42-godišnjeg muškarca kojeg je osumnjičila da je u utorak navečer podmetnuo požar na »pauku«, specijalnom vozilu za odvoženje nepropisno parkiranih automobila, dok je bio parkiran na riječkoj Brajdici.


Na kraju se ispostavilo da je požar podmetnut, a policija je brzo privela i počinitelja. Policija navodi tek da je riječ o 42-godišnjem hrvatskom državljaninu. Riječ je, navodno, o čovjeku koji je već dolazio u sukob sa zakonom.


Kriminalističko istraživanje proveli su službenici Treće policijske postaje Rijeka, a 42-godišnjak je na kraju osumnjičen za dva kaznena djela, ne samo  za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom (zapaljenje »pauka«), nego i za prijetnju službujućem policajcu prilikom dovođenja u postaju.