Prometna nesreća

Frontalni sudar u Zvonimirovoj ulici u Rijeci, preminuo vozač Opel Corse

Slavica Kleva

Foto: I. TOMIĆ

Foto: I. TOMIĆ

Unatoč brzoj intervenciji liječničke ekipe Hitne pomoći i nastojanju da se vozaču Opela stabiliziraju životne funkcije na licu mjesta, vozač je preminuo



U frontalnom sudaru vozača dvaju osobnih automobila što se dogodio par minuta prije 16 sati u Zvonimirovoj ulici, kod trafostanice, Parka Crvenog križa, jedna je osoba preminula.


Riječ je o vozaču osobnog automobila Opel corsa koji se kretao iz smjera Krnjeva u pravcu Mlake ali je iz za sada neutvrđenih razloga prešao na suprotnu kolničku traku i frontalno se sudario s vozačicom za upravljačem WV golfa (RI 210-VU) koja se kretala iz smjera grada prema Krnjevu.


Unatoč brzoj intervenciji liječničke ekipe Hitne pomoći i nastojanju da se vozaču Opela stabiliziraju životne funkcije na licu mjesta, vozač je preminuo.




Sumnja se da je vozaču moguće i pozlilo pa da je zato naglo skrenuo iz svoje prometne trake u suprotnu, ali detalji kao i sve okolnosti teške prometne nesreće bit će poznate nakon očevida kojem je pristupila prometna očevidna ekipa. Vozačica WV golfa srećom nije ozlijeđena.


Iako se nesreća dogodila u prometnoj špici nakon završetka radnog dana, prometna policija je vrlo brzo došla na mjesto nesreće i regulira promet, oko 16.30 sati jedna od najprometnijih gradskih ulica je vozna, naizmjenično se promet regulira u jednom i drugom pravcu.


Foto: I. TOMIĆ


Foto: I. TOMIĆ



Foto: I. TOMIĆ


Foto: I. TOMIĆ



Foto: I. TOMIĆ


Foto: I. TOMIĆ



Foto: I. TOMIĆ


Foto: I. TOMIĆ