Obiteljska drama na Zametu

Dajana Grković koju je sestra blizanka izbola nožem izvan životne opasnosti

Šarlota Brnčić

Lijevo na fotografiji Dajana, desno sestra Sara koja ju je napala

Lijevo na fotografiji Dajana, desno sestra Sara koja ju je napala

Očekuje se da će nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja Sara Grković danas biti uz odgovarajuću kaznenu prijavu dovedena na ispitivanje u državno odvjetništvo. Za sada ostaje nepoznanicom hoće li odgovarati za nanošenje teške tjelesne ozljede ili za teže kazneno djelo



Kriminalističko istraživanje krvave drame u kojoj je 22-godišnja Sara Grković u subotu navečer u stanu u suterenu zgrade na kućnom broju 30 u Ulici Braće Bačić izbola svoju blizanku Dajanu nastavljeno je i jučer.


Očekuje se da će nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja Sara Grković danas biti uz odgovarajuću kaznenu prijavu dovedena na ispitivanje u državno odvjetništvo. Za sada ostaje nepoznanicom hoće li odgovarati za nanošenje teške tjelesne ozljede ili za teže kazneno djelo. 


Iz PU primorsko-goranske službeno nam nisu mogli priopćiti nove informacije vezano uz slučaj do okončanja krim-obrade, no kako neslužbeno saznajemo, čini se da je obiteljskoj drami kumovala ljubomora, a još jedna u nizu svađa ovoga je puta, nažalost, u tolikoj mjeri eskalirala da je na koncu prolivena i krv. 


Ozlijeđena Dajana prevezena je u bolnicu s ubodnim ranama i to jednom između prsne i trbušne šupljine, a drugom iznad desne natkoljenice. Posljednje jučerašnje informacije o djevojčinom zdravstvenom stanju bile su da izvan životne opasnosti te da je pri svijesti što znači da će policija s njome moći obaviti razgovor i rasvjetliti razloge sukoba.

Opširnije u tiskanom izdanju Novog lista