Oluja u Gorskom kotaru

DETALJI TRAGEDIJE Popeo se na krov da bi popravio štetu na tek kupljenoj kući, vjetar ga je bacio na tlo

Marinko Krmpotić

Foto: M. KRMPOTIĆ

Foto: M. KRMPOTIĆ

Dodatnu težinu cijeloj ovoj tužnoj epizodi daje činjenica da je riječ o nedavno kupljenom objektu kojeg je mladić želio obnoviti i u njemu pokrenuti auto-mehaničarsku radnju



Kao što smo već javili, u Belom Selu pokraj Fužina poginuo je mladić dok je pokušavao sanirati štetu na kući koju je napravio snažan vjetar koji danas puše u Gorskom kotaru.


Kako doznajemo na mjestu tragedije, mladić je poginuo nastojeći umanjiiti štetu koju je snažno jugo nanosilo nedavno kupljenoj kući.


Okolnosti nesreće utvrđuju djelatnici Policijske postaje Delnice, ali ono što je izvjesno je da se nesretni mladić nastojeći sanirati već počinjenu štetu pokušao popeti na krov gdje je bio izložen jakim udarima vjetra koji su ga bacili na tlo pri čmu je pad bio smrtonosan




Dodatnu težinu cijeloj ovoj tužnoj epizodi daje činjenica da je riječ o nedavno kupljenom objektu kojeg je mladić želio obnoviti i u njemu pokrenuti auto-mehaničarsku radnju.


Policija moli sve mještane Gorskog kotara da ne izlaze iz kuća dok se vjetar ne smiri kako ne bi ugrožavali vlastite živote. 


DHMZ je za danas najavio umjeren do jak, na udare osobito u gorju olujan jugozapadni vjetar, na Jadranu jako i olujno jugo.