Helikopterom u bolnicu, umjesto na koncert

Članice creske klape ozlijeđene u prevrtanju automobila

Fiore Vežnaver

Nesreća na creskoj magistralnoj cesti dogodila se oko 19.30 sati. Sinoć još službeno nisu bile poznate okolnosti nesreće, no pet djevojaka je navodno putovalo u "fiatu puntu". Vozačica je navodno u jednom trenutku izgubila kontrolu nad vozilom, nakon čega je došlo do prevrtanja automobila



CRES Tri ozlijeđene djevojke u petak navečer helikopterom su prebačene u sušačku bolnicu nakon prometne nesreće što se dogodila na državnoj cesti na otoku Cresu, na mjestu udaljenom oko kilometar od Vranskog jezera u smjeru Lošinja. Dvije od njih su teško ozlijeđene, dok je treća zadobila lakše ozljede.


Neslužbeno se saznaje da je riječ o članicama mlade  creske ženske klape koje su nastradale dok su putovale na koncert, na nastup na Lošinju. S tri ozlijeđene djevojke koje su prebačene za riječki KBC u automobilu su bile još dvije, ali su one lakše stradale i puštene su na kućnu njegu nakon ukazane im pomoći.


Nesreća na creskoj magistralnoj cesti dogodila se oko 19.30 sati. Večeras još službeno nisu bile poznate okolnosti nesreće, no pet djevojaka je navodno putovalo u “fiatu puntu”. Vozačica je navodno u jednom trenutku izgubila kontrolu nad vozilom, nakon čega je došlo do prevrtanja automobila.




Osim policije i hitne pomoći, alarmirani su i vatrogasci iz Malog Lošinja i Cresa, ali se pokazalo da njihova intervencija nije neophodna u izvlačenju unesrećenih.


 Vise o uzrocima nesreće znat će se nakon što bude okončan očevid.