Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 1
Sutra: 12° 12° 1
16. veljače 2020.
Suprug iz pakla

Bolestan ulog: Muškarac u Indiji izgubio novac na kocki pa dao da mu grupno siluju ženu

Foto: Ilustracija/NL Arhiva
Foto: Ilustracija/NL Arhiva
Autor:
Objavljeno: 13. kolovoz 2019. u 7:52 2019-08-13T07:52:14+02:00

Lokalni mediji navode su da je nakon grupnog silovanja žena otišla u kuću svog ujaka. No suprug ju je slijedio do ujakove kuće i priznao joj je da je pogriješio kladeći se

Muškarac iz Indije se kladio na svoju ženu nakon što mu je ponestalo novca dok je kockao. Kada je izgubio, dozvolio je prijatelju i rođaku da siluju njegovu ženu.

Žena, čije ime nije poznato, živjela je u blizini policijske stanice Zafarabad u okrugu Jaunpur u gradu Uttar Pradesh u Indiji.

Kazala je da je njen suprug u to vrijeme puno pio i da su njegov prijatelj Arun i rođak Anil često dolazili u njihov dom, prenosi NDTV.

Lokalni mediji navode su da je nakon grupnog silovanja žena otišla u kuću svog ujaka. No suprug ju je slijedio do ujakove kuće i priznao joj je da je pogriješio kladeći se.

Navodno se žena složila vratiti kući sa suprugom nakon što je čula njegovo izvinjenje. Tijekom vožnje kući njezin muž je zaustavio automobil i pustio njegovog prijatelja i rođaka da je još jednom siluju.

Isprva policija nije napravila zapisnik o silovanju, ali su na kraju napravili Prvo izvješće o informacijama nakon što je ona otišla pred lokalni sud.

Ovo je pisani dokument koji policija u Indiji, Bangladešu i Pakistanu kreira kada primi podatke o počinjenju kaznenog djela.

Kad se žena obratila sudu, službenicima je naređeno da registriraju slučaj silovanja.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.