Lijepe i opasne sestre sa Zameta

Blizanke Sara i Dajana sukobile se zbog – nogometaša?

Šarlota Brnčić

Sara Grković / Foto V. Karuza

Sara Grković / Foto V. Karuza

Nije isključeno da je odnose među sestrama Grković koje su se, navodno, i ranije sukobljavale, dublje poremetio muškarac prema kojemu su obje gajile osjećaje. Kako neslužbeno saznajemo, u pitanju bi mogao biti nogometaš



RIJEKA Riječko Općinsko državno odvjetništvo na svojim službenim stranicama priopćilo kako se Sara Grković, djevojka koja je potegla nož na svoju sestru blizanku Dajanu ove subote u Ulici Braće Bačića na Zametu, sumnjiči da je sestri, “u nakani da je teško ozljedi” nožem zadala dvije ubodne rane i nanijela teške tjelesne ozljede. U pitanju su ubodne rane između prsne i trbušne šupljine te iznad desne natkoljenice.


Iz odvjetništva ne navode motiv sukoba niti više detalja o slučaju, a u medijima ponovo se počeo spominjati motiv ljubomore. Iako je gotovo sigurno da je pozadina slučaja delako dublja i složenija, nije isključeno kako je »kap koja je prelila čašu« i još dublje poremetila njihove međusobne odnose bio i muškarac prema kojem su obje gajile osjećaje. Kako neslužbeno saznajemo, u pitanju bi mogao biti nogometaš.


Tijekom istražnog postupka detaljno će se rekonstruirati tijek događaja te kobne subote, preispitati i najmanji detalji koji su doveli do obiteljske drame i sestrinskog krvoprolića, posebice motiv zbog kojeg je točno na koncu upotrebljeno i hladno oružje.




Sudeći po dosadašnjim informacijama, Sarina obrana ići će u smjeru nužne obrane, odnosno da je njezina reakcija bila odgovor na sestrin fizički napad, no što se stvarno te večeri događalo u stanu u kojem su bile same, znaju samo one.


Više u tiskanom izdanju Novog lista u srijedu, 4. veljače