Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 12° 6
Sutra: 12° 12° 6
28. siječnja 2020.
Sreća u nesreći 78-godišnjeg vozača s Cresa

foto Automobilom sletio u provaliju u Medveji i izvukao se - neozlijeđen

Foto Marin ANIČIĆ
Foto Marin ANIČIĆ
Autor:
Objavljeno: 17. listopad 2014. u 19:53 2014-10-17T19:53:31+02:00

Fiat »panda« riječkih registarskih oznaka kretala se iz smjera Pule prema Rijeci. Na mokrom i skliskom kolniku u zavoju, iznad plaže Cesara, odjednom je »zaplesala«

MEDVEJA  U Medveji, u poznatom zavoju iznad plaže Cesara, danas je u 50-metarsku provaliju sletio 78-godišnji vozač iz Cresa i ostao - neozlijeđen. 

Foto Marin ANIČIĆ
Automobil sletio u provaliju u Medveji / Foto Marin ANIČIĆ

Fiat »panda« riječkih registarskih oznaka kretala se iz smjera Pule prema Rijeci. Na mokrom i skliskom kolniku u zavoju odjednom je »zaplesala«. Vozač je izgubio kontrolu nad automobilom. Vozilo je u nekontroliranom letu »presjeklo« metalni znak i dio zaštite uz cestu te sletio na proširenje koje ljeti služi kao parkiralište. Automobil se nije zaustavio ni na tom proširenju već je s ruba parkirališta sletio u provaliju prema moru. Nakon što je polomila više stabala i granja »panda« se zaustavila tek duboko u provaliji.  

Na mjestu nesreće policajci iz Opatije obavili su očevid, a pomagali su i vatrogasci. Na svu sreću bez posla ostali su liječnici i medicinsko osoblje koje se ovog puta vratilo u svoj centar bez sirene i žurbe s kojom su doletjeli na mjesto nesreće kad im je javljeno o padu u 50-metarsku provaliju.

Opširnije u tiskanom izdanju Novog lista, u subotu 18. listopada

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze