Spektakularna prometna nesreća

Automobilom se survao u Rječinu

Fiore Vežnaver

Vozač se neozlijeđen izvukao iz auta što je na svom nekontroliranom putu prema Rječini probio zaštitnu ogradu i na koncu se zabio u drvenu barku



RIJEKA Ozlijeđenih, srećom, nije bilo u spektakularnoj prometnoj nesreći  u središtu Rijeke danas navečer, oko 18.45 sati,  kada je automobil »renault clio«  na križanju Šetališta Andrije Kačića Miošića i brze  ceste što vodi prema Toweru sletio s kolnika i survao se u Rječinu.


Vozač se neozlijeđen izvukao iz auta što je na svom nekontroliranom putu prema Rječini probio zaštitnu ogradu i na koncu se zabio u drvenu barku. 


Osim više ekipa vatrogasaca te policije, na mjesto događaja stigla je i Hitna pomoć, ali nije bilo potrebe ukazivati pomoć vozaču, mladiću u dvadesetim godinama.




»Clio« što je završio u Rječini dolazio je iz smjera Pećina i, sudeći po tragovima na cesti, vozač je namjeravao skrenuti udesno, u Miošićevu, ali to nije uspio, vjerojatno zbog prevelike brzine.



Tragovi na cesti ukazuju da je luk bio prevelik i, nakon što je »zajahao« otok kod semafora i sravnao stupić, »clio« je žestoko udario u ogradu…


Sat i pol nakon slijetanja, »clio« je iz Rječine izvučen uz pomoć vatrogasne autodizalice.


Više možete pročitati u tiskanom izdanju u utorak!