Akteri sukoba se razbježali

Armada i Torcida se potukli kod naplatnih kućica na Grobniku, ima i ozlijeđenih

Slavica Kleva

U fizičkom obračunu tridesetak navijača najviše je stradala imovina i to Inine trgovine, razbijena stakla, razbacani artikli po trgovini, limenke piva po platou benzinske crpke, pa i tragovi krvi , za sobom su doista ostavili nered koji su morali čistiti djelatnici crpke



RIJEKA - Na Ininoj benzinskoj crpki Cernik nadomak naplatnih kućica na Grobniku oko 13.30 sati potukli su se navijači Armade  s grupom Torcidaša. U sukobu su dva mladića zatražila liječničku pomoć što je u poslijepodnevnim satima potvrdila i  riječka policija.


U fizičkom obračunu tridesetak navijača najviše je stradala imovina i to Inine trgovine, razbijena stakla, razbacani artikli po trgovini, limenke piva po platou benzinske crpke, pa i tragovi krvi , za sobom su doista ostavili nered koji su morali čistiti djelatnici crpke .


Istovremeno je policija započela s očevidom pa premda su se navijači u međuvremenu razbježali ostavili su dovoljno ” tragova” po kojima će ih policija pronaći.




U prvom redu kombi i neki osobni automobili, koji su ostavljeni na crpki nezaključani i s otvorenim prozorima pomoći će  u identifikaciji aktera tučnjave.


Inače, danas je u šesnaestini finala Kupa Hrvatske Funtana igrala s Hajdukom u Istri, a Rijeka otišla u Lekenik, ali je utakmica odgođena.