Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
27. siječnja 2020.
Četiri teške krađe

29-godišnjak osumnjičen za pljačku dviju vikednica i kuće u Jelenju te skladišta u Čavlima

Ilustracija / Snimio Darko JELINEK
Ilustracija / Snimio Darko JELINEK
Autor:
Objavljeno: 14. ožujak 2019. u 11:26 2019-03-14T11:26:17+01:00

Iz vikendica i kuće otuđio je novac, akumulatore, agregat, ručne svjetiljke, prehrambene proizvode, alkoholna pića i druge predmete, dok je iz ograđenog skladišta otuđio gorivo i akumulatore iz radnih strojeva. Manji dio otuđenih predmeta je pronađen i vraćen vlasnicima

Policijski službenici III. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kaznena djela imovinskog kriminaliteta, piše u priopćenju PU primorsko-goranske.

Policija ga sumnjiči da je tijekom siječnja, srpnja i kolovoza prošle godine provalio u dvije vikendice i kuću na području Jelenja te u ograđeno skladište na području Čavli.

Iz vikendica i kuće otuđio je novac, akumulatore, agregat, ručne svjetiljke, prehrambene proizvode, alkoholna pića i druge predmete, dok je iz ograđenog skladišta otuđio gorivo i akumulatore iz radnih strojeva. Manji dio otuđenih predmeta je pronađen i vraćen vlasnicima.

Sveukupna vrijednost otuđenih predmeta cijeni se na više od 13.000 kuna, a kaznenim djelima su oštećeni hrvatski državljani i tvrtka s područja Čavli.

Po završetku kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 29-godišnjak je kazneno prijavljen za četiri teške krađe. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu