Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 9° 26
Sutra: 9° 9° 26
25. siječnja 2020.
Umažanke u Crikvenici

Rukometašice Murvice večeras igraju ključni susret za ostanak u ligi

Rukometašice Murvice večeras igraju ključni susret za ostanak u ligi
Rukometašice Murvice večeras igraju ključni susret za ostanak u ligi
Autor:
Objavljeno: 3. svibanj 2019. u 9:27 2019-05-03T09:27:17+02:00

Moramo pobijediti kako bismo uopće razmišljali o ostanku u ligi, u ove dvije utakmice do kraja trebaju nam četiri boda - upozorava trener Crikveničanki Mladen Prskalo. Utakmica počinje u 19 sati.

RIJEKA Rukometašice crikveničke Murvice večeras (19 sati) dočekuju Umag u susjedskom derbiju u kojem su im bodovi »condictio sine qua non« – obavezan učinak za ostanak u Prvoj ligi u njihovoj premijernoj sezoni u elitnom razredu. Crikveničanke potom imaju utakmicu s odavno odustalim Zamećankama koje će dobiti za zelenim stolom, no trebaju im dva boda večeras budući da zaostaju za dva boda iz Trešnjevke i Osijeka koji se u ovom kolu sastaju u Zagrebu.

– Moramo pobijediti kako bismo uopće razmišljali o ostanku u ligi, u ove dvije utakmice do kraja trebaju nam četiri boda. U problemima su i Trešnjevka i Osijek, ali nama definitivno treba pobjeda. Valja nam svladati naše gošće i čekati kako će se stvari dalje razvijati. Niti Zagrepčanke, niti Slavonke nisu u zavidnoj situaciji – prozaičan je trener Murvice Mladen Prskalo. – Osječankama naravno neće biti lako, ali ne želimo razmišljati o njima. Moramo gledati sebe i misliti na svoj maksimalni učinak večeras.

Prskalo i njegova ekipa nakon očekivanog poraza s Dalmatinkom u Pločama kuju planove kako svladati svoje susjede iz Umaga koje dva kola prije kraja imaju pet bodova više od svojih crikveničkih domaćica. One kombiniraju sastav u koji bi se trebala vratiti Ivona Skorić, a vjerojatno neće igrati Antonela Kalčić koja je već duže vremena ozlijeđena.

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.