Ždrijeb u Zagrebu

Rukometašice Murvice protiv Sesvećanki u polufinalu Kupa Hrvatske

Hina

U drugom polufinalu 16. svibnja igrat će Podravka i Koka. PPD Zagreb i Nexe, te Čakovec i Dubrava sastat će se u muškim polufinalima 17. svibnja. Sve utakmice odigrat će se u porečkoj Žatiki



ZAGREB Rukometaši PPD Zagreba i Nexea susrest će se već u polufinalu Kupa Hrvatske za rukometaše, odlučeno je ždrijebom koji je u četvrtak održan u prostorijama Hrvatskog rukometnog saveza u Zagrebu.


U drugom polufinalu Kupa za rukometaše sastat će se Čakovec i Dubrava, dok su polufinalni parovi Kupa za rukometašice Podravka Vegeta – Koka i Sesvete Agroproteinka – Murvica.


Završnica Kupa Hrvatske bit će održana u sklopu Festivala rukometa koji je na rasporedu od 16. do 19. svibnja u porečkoj dvorani Žatika.




Polufinalne utakmice rukometašica bit će odigrane u četvrtak, 16. svibnja, a rukometaši će o putnicima u finale odlučivati dan poslije, u petak, 17. svibnja. Finalni dvoboj rukometašica na rasporedu je u subotu, 18. svibnja s početkom u 17.30 sati, dok će se rukometaši za trofej boriti u istom terminu, ali u nedjelju, 19. svibnja.


RASPORED UTAKMICA KUPA HRVATSKE


Polufinale Kupa Hrvatske za žene, 16. svibnja:


Podravka Vegeta – Koka (18 sati)


Sesvete Agroproteinka – Murvica (20 sati)


Polufinale Kupa Hrvatske za muškarce, 17. svibnja:


PPD Zagreb – Nexe (18 sati)


Čakovec – Dubrava (20 sati)