Liga za ostanak rukometaša

LABINSKA DRAMA Zamećani u infarktnoj završnici izborili ostanak u ligi i izbacili Rudan u niži rang

Glas Istre

Patrik Martinović (Zamet)/Foto Arhiva NL

Patrik Martinović (Zamet)/Foto Arhiva NL

Ponovno su domaći rukometaši prokockali sve što se moglo prokockati, imali su pet razlike dvadesetak minuta prije kraja, na ulasku u posljednjih pet minuta imali su tri gola viška, ali su očajnom igrom u napadu dozvolili Riječanima da petnaest sekundi prije kraja postignu gol za poravnanje i veliko slavlje. 



LABIN Velika dvorana SC Franko Mileta. Gledatelja 450. Suci: Jurinović, Mrvica (oba Zadar)


RUDAN: Juričić, Štingl, Ćopić, Derossi, Dukić, Mileta 3, Gajica, Lovrinović 2, Šehić 1, Vozila 1, Ratkajec 4, Bučaj 1, Kostić, Griparić 1, Marić 4(1), Puljić 4.


ZAMET: Lučin, Dunato, Možetić, Kezić, Jeličić, Sorić, Tomljanović 1, Babić 4 (1), Mrakovčić 5, Viskić, Glavaš 6 (4), Starčević, Martinović 5, Načinović.




Sedmerci: Rudan Labin 4 (1) , Zamet 7 (5). Isključenja: Rudan Labin 10 minuta, Zamet 2 minute.


Rukometaši Zameta u infarktnoj su završnici isčupali bod u Labinu čime su sebi osigurali opstanak u ligi, a Labinjane poslali natrag u Prvu ligu. Ponovno su domaći rukometaši prokockali sve što se moglo prokockati, imali su pet razlike dvadesetak minuta prije kraja, na ulasku u posljednjih pet minuta imali su tri gola viška, ali su očajnom igrom u napadu dozvolili Riječanima da petnaest sekundi prije kraja postignu gol za poravnanje i veliko slavlje. (R. F.)