Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
22. listopada 2019.
Našičani se pojačavaju

Krešimir Kozina i Vedran Mataija prešli u NEXE

Krešimir Kozina do sada je branio boje riječkog Zameta   foto: S. JEŽINA
Krešimir Kozina do sada je branio boje riječkog Zameta foto: S. JEŽINA
Autor:
Objavljeno: 10. lipanj 2011. u 15:24 2011-06-10T15:24:00+02:00

Pivot Kozina stigao je Našice iz riječkog Zameta, a Slatinjanin Mataija cijelu je dosadašnju karijeru odradio u Poreču. U NEXE-u tvrde da to neće biti posljednja pojačanja jer ih naredne godine očekuje zahtjevna Regionalna liga

NAŠICE - Rukometaši našičkog NEXE-a i službeno su na odmoru. Izuzetak su Robert Markotić i Alen Blažević koji se nalaze u reprezentativnom kampu.

Klupska uprava, međutim, ne sjedi skrštenih ruku i u punom je jeku slaganje kadrovske križaljke za narednu sezonu.

- NEXE-u su pristupili Krešimir Kozina i Vedran Mataija. Krešimir je pivot, rođen 1990. godine, dosad je branio boje riječkog Zameta, a član je juniorske reprezentacije u kojoj je igrao zajedno s našim Robertom Markotićem.

Vedran je rođen 1988. godine u Virovitici, ali je kompletnu rukometnu karijeru dosad odradio u Poreču (kao dijete se s roditeljima preselio iz Slatine u Istru, nap.a). Igra na poziciji lijevog krila i povremeni je hrvatski reprezentativac, bio je na Europskom prvenstvu u Austriji, a i sada konkurira za susret s Litvom.

U pregovorima smo s još dvojicom igrača, no njihov angažman ovisi o još nekolicini stvari, kazao je sportski direktor Zdenko Kordi.

Nekolicini igrača na kraju sezone istekli su ugovori. Već je sada jasno kako s nekima neće biti niti produživani:

- Ugovori su istekli Zlatanu Tomaševiću, Josipu Buljubašiću, Zvonimiru Kapularu i Alenu Kasaku. Oni su slobodni, klub im nije ponudio nove ugovore. Vratar Goran Rajković, koji ima važeći ugovor, zatražio je raskid zbog prelaska u drugi klub. Zbog dosadašnje suradnje i godina koje je proveo u klubu, mi smo mu izišli ususret.

Suradnju smo produžili sa Sašom Barišićem - Jamanom, Jankom Kevićem i Albinom Eterom, a još trebamo definirati status Alena Blaževića, koji ima kombinacija za odlazak u inozemstvo.

To ćemo učiniti nakon odrađenih obveza u reprezentaciji, zaključio je Kordi.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.