Novo pojačanje pristiglo iz Serie A

Vešović: Rijeka nije manji klub od Torina, a igra i Europsku ligu

Ivan Volarić

Već su me to pitali i rekao sam da kada bi dolazak u Rijeku shvaćao kao korak unazad u karijeri ne bi ni dolazio na Kantridu. Ovo je velika šansa za mene, "Rijeka" nije manji klub od "Torina", osim toga igra se skupina Europske lige. Na meni je da se dokažem, imam veliki motiv i veliku želju - poručio je 23-godišnjak rođen u Podgorici



RIJEKA - Na Kantridi su ove srijede predstavili posljednje pojačanje, braniča Marka Vešovića (23). Otac Rade igrao je za “Rijeku” krajem 80-tih godina. Desno krilo, desni vezni… Sin Marko je desni bek, koji je stigao na Kantridu na jednogodišnju posudbu iz “Torina”.


– Marko je naš novi igrač već tjedan dana, ali nije mogao biti s nama zbog reprezentativnih obveza. Dogovorili smo jednogodišnju posudbu uz mogućnost da nastavka suradnje.


Želim Marku svu sreću u dresu “Rijeke” i da nastavi tamo gdje je njegov otac stao na Kantridi – poželio je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora “Rijeke”, crnogorskom reprezentativcu.




Marko se naravno prije odluke o dolasku u Rijeku posavjetovao i s ocem, trenutno trenerom “Zete” iz Golubovaca.


– Pričali smo posljednjih tjedana, odnosno od trenutka kada je “Rijeka” postala opcija za mene. Zaista mi je prenio lijepe dojmove. Ispričao mi je samo lijepe stvari o Rijeci kao klub i kao gradu. Imao sam se i sam prilike uvjeriti u neke stvari. Gledao sam nekoliko “Rijekinih” utakmica kvalifikacija za Europsku ligu. Vidim da je klub dosta ozbiljan, druge godine zaredom igraju se skupine Europske lige i to je pokazatelj dobroga rada. Došao sam s velikom željom i motivom da igram. Nadam se da ću se što prije uklopiti u sistem trenera – rekao je Vešović junior i još jednom ponovio da odlazak iz Serie A u drugu momčad Prve HNL nije doživio kako korak unazad u karijeri.


– Već su me to pitali i rekao sam da kada bi dolazak u Rijeku shvaćao kao korak unazad u karijeri ne bi ni dolazio na Kantridu. Ovo je velika šansa za mene, “Rijeka” nije manji klub od “Torina”, osim toga igra se skupina Europske lige. Na meni je da se dokažem, imam veliki motiv i veliku želju – poručio je 23-godišnjak rođen u Podgorici.