Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 18° 1
Sutra: 18° 18° 1
20. travnja 2019.
"Zadnji ulog" u Italiji

Uhićeno 17 osoba zbog namještanja utakmica, uhićen i Cristiano Doni

Cristiano Doni
Cristiano Doni
Autor: , ,
Objavljeno: 19. prosinac 2011. u 10:18 2011-12-19T10:18:00+01:00

Uhićeni i optuženi za namještanje utakmica, imali su kontakte s kriminalnim skupinama u Singapuru i istočnoj Europi

Sedamnaest osoba, uključujući i bivšeg kapetana Atalante i veznjaka talijanske reprezentacije Cristiana Donija te bivšeg igrača Intera i Rome Luigia Sartora, uhićeno je u ponedjeljak u vezi namještanja utakmica i skandala s klađenjem.

Operacija pod nazivom "Zadnji ulog" provedena je u nekoliko gradova u Italiji, nakon istrage sudaca u sjevernotalijanskom gradu Cremoni. Nastavak je to istrage nakon koje je u lipnju u pritvoru završilo 15 osoba među kojima i nekadašnji napadač Lazija Giuseppe Signori.

Uhićeni i optuženi za namještanje utakmica, imali su kontakte s kriminalnim skupinama u Singapuru i istočnoj Europi, navodi se u policijskom priopćenju. 

Kako prenosi talijanska agencija ANSA, te list Gazzetta dello Sport istraga pod nazivom »Zadnji ulog« je fokusirana na tri utakmice Serie A iz prošle sezone Brescia – Bari, Brescia – Lecce i Napoli – Sampdoria, te na tri utakmice Atalante iz prošle sezone kada je momčad iz Bergama igrala u drugoj ligi. Među privedenima su i bivši igrač Alessandro Zamperini, te dvojica aktivnih igrača Carlo Gervasoni (Piacenza) i Filippo Carobbio.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Tommy zna što voliš