Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 18° 1
Sutra: 18° 18° 1
20. travnja 2019.
Pojačanje u upravi Kantride

Srećko Juričić novi sportski direktor NK "Rijeke"

Srećko Juričić / Foto Petar FABIJAN
Srećko Juričić / Foto Petar FABIJAN
Autor:
Objavljeno: 5. ožujak 2012. u 8:21 2012-03-05T08:21:41+01:00

Legendarni »libero» s Kantride vraća se svojim stijenama nakon 18 godina

RIJEKA Damir Mišković, budući predsjednik HNK-a »Rijeka«, skupština će biti najvjerojatnije 20. ožujka, bio je, razumljivo, na jučerašnjoj utakmici. Prisustvovao je remiju s »Lokomotivom«, ali i najavio prvu kadrovsku promjenu. Odnosi se na struku. Novi sportski direktor bit će – Srećko Juričić. Legendarni »libero» s Kantride vraća se svojim stijenama nakon 18 godina. Otišao je, naime, 1994. godine kao trener momčadi koja je izgubila finale Kupa od »Dinama« (1:0,0:2). 

    Međutim, Mišković, najprije o remiju s »Lokomotivom«

    – Čestitam igračima i stručnom stožeru na prikazanom u prvom poluveremenu i na zalaganju tijekom cijele utakmice. To je pomak u odnosu na ono što sam ranije gledao. Draža bi mi, razumljivo, bila pobjeda, ali moramo biti realni. Pred svima nama je puno posla. Tri mjeseca mukotrpnog rada u svim segmentima kluba. Na igračima je da pokažu da zaslužuju dres »Rijeke« – govori Mišković. 

    A onda vijest dana: Srećko Juričić je novi sportski direktor »Rijeke«. 

    – S Juričićem smo sve dogovorili. Čeka se samo potpis. Dali smo si ruke. Nikica Milenković odradio je veliki dio posla u teškim trenucima za klub, ostat će u klubu, nastavljamo suradnju u drugom obliku, na drugom poslu. Juričić će preuzeti dužnost s danom mog ustoličenja. Od njega očekujem program rada, podizanje kvalitete u svim segmentima struke u klubu. Dolaze tri naporna mjeseca postavljanja temelja buduće moćne »Rijeke«. S naglaskom na organizaciju i stvaranje momčadi – rekao je Mišković. 

    Srećko Juričić se tako vraća kući nakon 18 godina Bliskog istoka. Bio je izbornik Ujedinjenih Arapskih Emirata, Bahreina, Omana i Jemena...

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Tommy zna što voliš