Simon Sluga

Sada znamo jake strane Lokomotive, u subotu idemo po sva tri boda

Ivana Vaupotić

Simon Sluga/Foto Arhiva NL

Simon Sluga/Foto Arhiva NL

S Lokomotivom smo si nekim situacijama sami zakomplicirali život, ali važno je da se nismo raspali. Vidjelo se da smo mentalno stabilni za okretanje utakmica koje ne krenu onako kako smo zamislili. Strpljivo smo čekali da nam se otvori i iskoristili smo svoje prilike - kaže vratar Riječana



RIJEKA U toj toliko spominjanoj 44. minuti Simon Sluga skinuo je nezgodni odbijanac od noge Zorana Kvržića i pokrenuo tijek događaja koji su doveli do riječkog preokreta u Kranjčevićevoj ulici.


– I sami smo svjesni da na početku utakmice nismo bili na razini onoga što smo pokazali tri dana ranije kod Osijeka. Možda nije ni realno očekivati da cijelo vrijeme tako jako gazimo suparnike. S Lokomotivom smo si nekim situacijama sami zakomplicirali život, ali važno je da se nismo raspali. Vidjelo se da smo mentalno stabilni za okretanje utakmica koje ne krenu onako kako smo zamislili. Strpljivo smo čekali da nam se otvori i iskoristili smo svoje prilike – kaže Sluga.


Za dva dana na rasporedu je bitka za drugo mjesto s istim suparnikom.




– U subotu nas čeka jednako teška utakmica. Sada znamo jake strane Lokomotive i moramo pokušati ispraviti neke stvari u kojima smo radili greške u Kranjčevićevoj. Tu nema puno priče, pred svojim navijačima idemo po tri boda i drugo mjesto – kaže vratar Rijeke.


Pogled u retrovizor jasno govori da su zadnja dva mjeseca donijela kvalitativni pomak.


– Tada situacija nije bila bajna, i svi smo bili svjesni toga. Svaki od nas preuzeo je svoj dio krivnje i zajedno smo se izvukli iz te krize. Sada nam se sve to vraća kroz niz pozitivnih rezultata. Naš cilj je da do kraja ovoga dijela sezone maksimalno uspješno odradimo utakmicu s Lokomotivom i Slaven Belupom – zaključio je Sluga.