"Bijelima" se priključuje bivši veznjak Reala

Rijeka i Espanol dogovorili Alexovu posudbu, od Pabla Lucasa ništa

Ivan Volarić

Od dolaska drugog španjolskog veznjaka Pabla de Lucasa iz rumunjskog "Petrolulu Ploestija" neće biti ništa



BENAHAVIS – Samo još liječnički pregled u Marbelli dijeli 22-godišnjeg veznjaka Alejandra  Fernandeza Iglesiasa ili kraće Alexa od prijelaza u redove riječkoga prvoligaša!


Službene internet stranice “Espanola” i sportski direktor “Rijeke” Srećko Juričić potvrdili su da je dogovorena Alexova posudba do ljeta uz mogućnost otkupa njegova ugovora u idućem prijelaznom roku. Ako ne bude nekih komplikacija igrač, koji je prošao  kroz akademiju “Real Madrida” i odigrao gotovo 100 utakmica za drugu ekipu “kraljevskog kluba” (i jednu za prvu ekipu u eri Josea Mourinha) te je svojevremeno proglašen i najboljim igračem europskog prvenstva do 19 godina, se u Benahavisu na treningu “bijelih” očekuje u četvrtak.


Od dolaska drugog španjolskog veznjaka Pabla de Lucasa iz rumunjskog “Petrolulu Ploestija” neće biti ništa. “Rijeka” se povukla iz tog posla iako je postigla dogovor s igračem, a u prvi trenutak i klubom oko odštete (50 tisuća eura), no odjednom se pojavilo mnoštvo menadžera s punomoćima o zastupanju igrača i kluba koji su počeli dizati cijenu. 


 Sportski direktor Srećko Juričić je uz pomoć svojega zamjenika Ivana Mancea pokušao raspetljati taj čvor, no na kraju je bio prisiljen odustati od tog transfera i okrenuti se drugim rješenjima poput bugarskog veznjaka Simeona Slavčeva iz “Sportinga Lisabon”.