Priča je još aktualna

Rijeka demantira engleske medije: Ponuda Leicestera za Kramarića još stoji

Ivan Volarić

Nije točna ni informacija da smo odbili ponudu »Leicester Citya«. Ta priča je još uvijek aktualna i otvorena kao što su otvoreni razgovori s još nekim drugim klubovima – demantirao je Mance napise s otoka



Engleski mediji objavili su jučer informaciju da je »Rijeka« odbila ponudu »Leicester Citya« tešku deset milijuna eura (neslužbeno u pitanju je čak 12 milijuna eura!), za napadača Andreja Kramarića.


Tvrde kolege s otoka da »Rijeka« već raspolaže ponudom »Juventusa« od šest milijuna eura (plus bonusi), te da je igračev otac već sve dogovorio s čelnicima »Stare dame« oko igračevih primanja.


Osim toga, tvrde engleski izvori, kako se ove nedjelje trebao zatvoriti posao s Torinezima nakon sastanka čelništva klubova. Predsjednik »bijelih« Damir Mišković je posljednjih dana u Nigeriji, odnosno Mozambiku, dopredsjednik Dean Šćulac u Rijeci, sportski direktor Srećko Juričić je privatno odustan u Zagrebu, a zamjenik sportskog direktora Ivan Mance prema vlastitim tvrdnjama nije jučer sjeo na razgovore s čelništvom »Juventusa«. Nema, dakle, govora o pregovorima s »Juventusom«, osim ako nisu u pitanju telefonski kontakti.




  – Nije točna ni informacija da smo odbili ponudu »Leicester Citya«. Ta priča je još uvijek aktualna i otvorena kao što su otvoreni razgovori s još nekim drugim klubovima – demantirao je Mance napise s otoka.