Eu(ro)forija trese Kantridu

Prvoga dana prodano 2170 pretplatnih ”europskih paketa”

Ivan Volarić

Prvi dani prodaje paketa ulaznica rezervirani su isključivo za članove kluba. Ako njih gotovo tri tisuće (preko 200 navijača učlanilo se u klub u ponedeljak), iskoristi pravo kupovine dva paketa ulaznica jasno je da će ubrzo biti prodano više od pola kapaciteta stadiona na Kantridi



RIJEKA Nekoliko stotina navijača formiralo je još u jutarnjim satima utorka red ispred blagajni i jedva dočekalo otvaranje blagajni kraj zapadne tribine stadiona na Kantridi u 10 sati. Ubrzo su prvi ponosni vlasnici pokazivali ulaznice za utakmice nogometaša “Rijeke” u skupini G Europske lige protiv “Seville”, “Feyenoorda” i “Standarda”.


Ovi prvi dani prodaje rezervirani isključivo za članove kluba, ako njih gotovo tri tisuće (preko 200 novih članova upisano je samo u ponedjeljka!), iskoristi pravo kupovine dva paketa ulaznica jasno je da će više od pola kapaciteta stadiona na Kantridi biti zauzeto već u prvom tjednu prodaje ulaznica.


Eu(ro)forija trese Kantridu, ali osjeća se u zraku i groznica “nedjeljne večeri”. Mnogi navijači su stigli po ulaznice za veliki derbi s “Dinamom” koji se igra na Kantridi iduće nedjelje. Te ulaznice prodaju se isključivo na blagajnama iznad istočne tribine.




Tamo još nema redova, ali sudeći po interesu sudar prve i druge momčad lige pratit će dekor dostojan velikog derbija.


Na Kantridi su zadovoljno zbrajali rezultate prodaje. Prvoga dana prodano je 2170 »europskih paketa«! Ali, i 1444 ulaznica za derbi s »Dinamom«. Budući da »Rijeka« ima 2600 pretplatnika već sada je prodano gotovo pola kapaciteta stadiona za nedjeljni sudar s »modrima«. Što se Europe tiče do kraja tjedna traje prodaja za članove, od idućeg ponedjeljka za sve ostale.