Istrčala prva momčad

Pogledajte nove dresove riječkih nogometaša u kojima kreću u sezonu snova

Ivan Volarić



RIJEKA Nešto prije podneva voditeljski par kojega su činili Belma Hodžić i kolega s Radio Rijeke Korado Vujnović najavili su izlazak Daria Kneževića. Kapetan nogometaša »Rijeke« poveo je plavo bijelu kolonu koja je »isticala« iz pothodnika ispod Radio Rijeke i prelijevala se ravno na Korzo, odnosno posebno pripremljeno igralište oko kojega su se natiskali navijači »Rijeke«. Zdušno su zapljeskali  novoj momčadi »Rijeke«, vidjeli nove dresove (domaću bijelu i gostujuću plavu garnituru), te dobili priliku za autogram, zajedničko slikanje ili jednostavno stisak ruke posebnom dragom igraču. Najglasnije se pljeskalo Anasu Sharbiniju, treneru Matjažu Keku i predsjedniku Damiru Miškoviću kojemu su pripali prvi primjerci dresova inspirirani slavnom prošlošću riječkoga prvoligaša, dresovima koje su nosili igrači »Rijeke« kada su osvajali kupove bivše države i igrale svoje najblistavije partije u Europi (Real Madrid, Juventus…).


– Drago mi je zbog ljudi koji su došli, što poštuju to što smo organizirali. Vrlo sam zadovoljan pogotovo s dresovima. Crtali smo ih svi zajedno u klubu i nekako smo došli na ideju da spojimo novu »Rijeku« s onim slavnim generacijam od prije. Namjera je bila najbolja, a mislim da nam je uspjelo. Meni se sviđaju – rekao je čelni čovjek kluba Damir Mišković.


Svi oni koji nisu imali prilike ovoga četvrtka biti na Korzu i vidjeti nove igrače u novim »Lotto« dresovima mogu to učiniti ovoga petka na Kantridi (19 sati) kada će Riječani u posljednjoj pripremnoj utakmici ugostiti slovenskog prvoligaša »Kopra«.