Bijeli se pojačavaju

POTVRDA S RUJEVICE Brazilski napadač i branič iz Njemačke pred potpisom za Rijeku

Ivan Volarić

Ivan Mance i Tomislav Gomelt, Foto. D. ŠKOMRLJ

Ivan Mance i Tomislav Gomelt, Foto. D. ŠKOMRLJ

Zamjenik sportskoga direktora Ivan Mance potvrdio je da su praktički zgotovljeni transferi 25-godišnjeg brazilskog krilnog napadača Hebera i njegova vršnjaka Roberta Punčeca, donedavnog braniča »Union Berlina«



RIJEKA Tomislav Gomelt, 22-godišnji veznjak talijanskog drugoligaša »Barija«, koji je u posljednje dvije sezone igrao na posudbi u rumunjskom »Cluju«, predstavljen je na Rujevici kao prva igračka prinova »bijelih« tijekom ljetnog prijelaznog roka.


– Sretan sam što sam potpisao za »Rijeku« i što sam došao na Rujevicu. Nadam se da je ovo prava odluka za mene i za moju karijeru. Nadam se da ću uspjeti svojim doprinosom pomoći ekipi da nastavi tamo gdje je stala prošle sezone – rekao je nekadašnji veznjak »Zagreba«, »Tottenhama« i »Espanyola«, koji neće biti jedino novo lice u autobusu koji će u ponedjeljak povesti »bijele« na pripreme u Kranjsku goru.


 Zamjenik sportskoga direktora Ivan Mance potvrdio je da su praktički zgotovljeni transferi 25-godišnjeg brazilskog krilnog napadača Hebera i njegova vršnjaka Roberta Punčeca, donedavnog braniča »Union Berlina«.




– Sve smo dogovorili sa »Slaven Belupom« oko Hebera, isto tako  i s Punčecom koji je slobodan igrač. Obojica moraju još proći liječničke preglede  – kazao je Mance.