Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
26. siječnja 2020.
Nastavlja se niz

Nogometašu žena zabranila izlazak iz kuće, a on snimljen kako pijan odlazi sa zgodnom plavušom

Photo/Wikipedia
Photo/Wikipedia
Autor:
Objavljeno: 10. veljača 2019. u 12:16 2019-02-10T12:16:19+01:00

Nakon što je prije mjesec dana napravio skandal u zračnoj luci, Wayne Rooney se ponovno našao u središtu medija zbog alkohola. I žena. 

Nogometaš Wayne Rooney uživa u Americi. Nakon skandala na aerodromu, žena mu je zabranila izlazak iz kuće bez nje. Čini se nogometaš nije ozbiljno shvatio prijetnje, jer se ponovno našao u središtu britanskih vijesti zbog alkohola. Pored uživanja u alkoholu, nogometaš je uočen u društvu Vickie Rosiek s kojom je pio do dva i pol ujutro.

Nakon toga, par je viđen kako ulazi u njezin auto. Rooney se prošli vikend družio sa sugiračima iz DC Uniteda, a izvori javljaju da je pio deset sati. Konobarica Vicki ga je odvezla u drugi bar, gdje su pili koktele i žestice. 

Izvori komentiraju da mu je brak na klimavim nogama. "Coleen ga je već upozorila na njegovo ponašanje, a s ovim je pretjerao. Igra se s vatrom, pogotovo ulazeći u autom s nekom ženom, pored povijesti kakvu ima", prenosi britanski Sun.

"U jednom je trenutku s muškim prijateljima, a onda odjednom samo s lijepom plavušom. Coleen brine kada ga vidi da pije i ponaša se na ovakav način dok je udaljen od obitelji". Rooney je s DC Unitedom u trenutku opisanih događaja, provodio 12 dana na Floridi zbog priprema za novu sezonu. 

Konobarica Vicki je za Sun izjavila da je upoznala Rooneyja nekoliko dana ranije, u baru Toucan, gdje radi. "Naletjela sam na njega u Brown Boxeru na dan Super Bowla i popili smo piće. Nisam znala tko je on, dok mi kolege nisu objasnile. Bio je sam. Sjedili smo i pričali o glupostima. Činio se vrlo prizemljen, kao normalan muškarac koji je tih i sramežljiv".

Photo/Imgurl

Kaže da mu je ponudila prijevoz do drugog bara, pa se par odvezao u Shipwreck iza ponoći. "Svi zaposleni u baru se međusobno družimo, pa kada dođu ljudi koji nisu iz grada, želimo ih odvesti u pravom smjeru. Svi su htjeli ići u Shipwreck, a ja nisam htjela ostaviti Waynea samoga, pa sam ga pitala treba li mu prijevoz."

Rooney je u baru ostao dva sata, razgovarajući s Vicki koja kaže da je otišao oko 2:30, pola sata prije nje.

"Družili smo se nekoliko sati. Mislim da je Rooney samo želio nekoga s kime može razgovarati o nečemu što nije nogomet. Htio je biti normalna osoba i popiti pivo sa svima", rekla je Vicki za Sun.

Izvor tvrdi da je njegova žena, majka njihove četvero djece, užasno nesretna. "Coleen ne odgovara život u Washingtonu. Užasno je nesretna jer je udaljena od prijatelja i krivi Waynea što  ju je odvukao stotine kilometara od kuće", prenosi Sun.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu