Stasiti stoper

Moguća prinova: Ode li Lešković, u “Rijeku” stiže bivši “zagrebaš” Mateo Pavlović

Ivan Volarić

Nakon što je prošao »Dinamovu« školu,  igrao u »Zagrebu«, a u zimu 2012. godine napravio je veliki transfer (pjesnici su zaradili) u »Werder Bremen«



Predsjednik Damir Mišković, trener Matjaž Kek, sportski direktor Srećko Juričić i njegov zamjenik Ivan Mance prve dane 2016. godine provode u Dubaiju. Laptopi, zasloni pametnih telefona… sigurno ne miruju neovisno o tome što su Novu godinu dočekali u društvu supruga.


Uskoro će početi pripreme prve momčadi »Rijeke«, a već odavno je počeo prijelazni rok. »Rijeku« su napustili Moises, Jugović, gotovo sigurno odlazi i Radošević, a stigao je za sada samo Asmir Kajević kao slobodan igrač.


Na izlaznim vratima su i Anas Sharbini (Kina?), Ivan Močinić, te Marko Lešković.




Ukoliko »Rijeku« napusti stoper reprezentativnog kalibram mogao bi dobiti zamjenu u Mateu Pavloviću, 196 centimetara visoko braniču, koji je, nakon što je prošao »Dinamovu« školu,  igrao u »Zagrebu«, a u zimu 2012. godine napravio je veliki transfer (pjesnici su zaradili) u »Werder Bremen«.


Susreo se pretprošlog ljeta s »Rijekom« jer je bio na posudbi u »Ferencvarošu«. Početkom ove sezone vratio u »Werder«, ali igrao uglavnom za drugu momčad. Na ljeto mu ističe ugovor, očito u »Werderu« ne računaju na njega, samim time pretpostavka je da bi i njegov dolazak, ako se realizira, bio s »čistim papirima«.


Riječ je, doduše, samo o jednom od kandidata za Leškovićevo mjesto.