Ljut zbog prijevremenog tuširanja

Močinić nakon isključenja razbio staklo na vratima gostujuće svlačionice

Ivan Volarić

Ispričavam se ljudima iz NK »Zagreba«, ali i svojem klubu na takvom ponašanju, rekao je kasnije



ZAGREB » Neposredno nakon što je Ivan Močinić zaradio drugi žuti karton i morao na prijevremeno tuširanje, a ubrzo njegovim putem krenuo Ivan Mance poslije Stepčićeva pogotka, u podnožju centralne tribine začuo se tresak razbijenog stakla. Ispostavilo se kasnije da su stradala vrata na ulazu u gostujuću svlačionicu. Močinić je u naletu ljutnje napravio još jednu glupost.


   – Ispričavam se ljudima iz NK »Zagreba«, ali i svojem klubu na takvom ponašanju. Rekao sam dan ranije koliko nam je bitna ova utakmica, a onda sam na brzinu napravio dva kartona. Već tri, četiri utakmice zaredom mi se to događa i jasno je da ću to morati ispraviti. Krivica je apsolutno moja. Zahvaljujem se suigračima što su ovako dobro odigrali. Čestitam im na pobjedi, što su meni i sebi uljepšali ferije – rekao je Močinić.


   Goran Cvijanović odigrao je vrlo dobru utakmicu, uostalom »asistirao« je kod autogola Štigleca.




   – Neki put je za ekipu koja ostane s igračem manje to dodatni razlog da se mobilizira i stisne. Baš to se i dogodilo, osvojili smo na kraju zasluženo tri boda i idemo mirno na odmor – rekao je Cvijanović.


   Valentino Stepčić pokušao je objasniti gdje je nestao »Zagreb« nakon njegova pogotka.


   – Čestitam »Rijeci« koja je iskoristila naše greške. Drago mi je da sam zabio gol, ali mijenjao bi ga za barem bod protiv »Rijeke« – kazao je bivši junior »bijelih«.