Predsjednik Rijeke o mogućem transferu

Mišković: Juventus je zainteresiran za Kramarića, ali daleko je to od dogovora

Ivan Volarić

Stav "Rijeke" je da se neće miješati u odnose "Dinama" i "Hajduka" s HNS-om. Kako će tko voditi klub to je njihova stvar. Mi imamo svoj put - kazao je Mišković



RIJEKA Na utakmicu sa “Standardom” stigli su skauti “Juventusa”, “Chelseae”, “Milana”, “Atalante”, “Chieva”, “Genoe”, “Sampdorie”, “Rome”, “Hull Cityja”, “Arsenala”, “Manchester Uniteda”, “Hoffenheima”, “Montpelliera”, “Ujpesta”, “Sassulla”, bečkog “Rapida”, “Borussie Dortmund” i “Red Bull Salzburg”.


Izaslanici londonskog prvoligaša sa “Stamford Bridgea” i torinskog velikana sasvim sigurno promatrali su napadača “bijelih” Andreja Kramarića. Prema talijanskim medijima Kramarić je vrlo blizu “Juventusa”, štoviše tvrde kolege s “čizme” da je igračev otac sve dogovorio oko sinovljeva angažmana (milijun i pol eura po sezoni), a sada još predstoji postići dogovor između klubova. Budući da Damira Miškovića, odnosno Gabrielea Volpija i sportskoga direktora “Juventusa” Giuseppea Marottu vežu dugogodišnje prijateljske veze, jasno je da to neće biti uobičajeni poslovni dogovori i razgovori. Ukoliko naravno Torinezi predstavljaju ozbiljnog kupca spremnog isplatiti “Rijeci” 10-ak milijuna eura na ime odštete. “Bijeli” u pregovorima traže i mogućnost da Kramarić ostane do ljeta na Kantridi. Predsjednik “Rijeke” Damir Mišković potvrdio je interes “Juventusa”.


– “Juventus” je definitivno među zainteresiranim klubovima, ali sve je to još daleko od realizacije – govorio je Mišković prije utakmice sa “Standardom”.




– Dogovor je kada se nešto potpiše, kada dođe do isplate… Sve su to još uvijek priče koje tek treba završiti. Naša želja u svim razgovorima je da Andreja pokušamo zadržati na posudbi do ljeta, ali nitko ne kaže da će se prodati ove zime. Uostalom, možda tek na ljeto dođe do njegova transfera.


Predsjednik “bijelih” kratko se osvrnuo i na posljednja događanja na relaciji između HNS-a i “Hajduka”.


– Stav “Rijeke” je da se neće miješati u odnose “Dinama” i “Hajduka” s HNS-om. Kako će tko voditi klub to je njihova stvar. Mi imamo svoj put – kazao je Mišković.