Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1
Sutra: 7° 7° 1
19. siječnja 2020.
Zaoštriti konkurenciju

Krčki trećeligaš ima dosta kadrovskih problema tijeom priprema

Krčki trećeligaš ima dosta kadrovskih problema tijeom priprema
Krčki trećeligaš ima dosta kadrovskih problema tijeom priprema
Autor:
Objavljeno: 18. veljača 2017. u 7:22 2017-02-18T07:22:31+01:00

RIJEKA Prošlosubotnjim ogledom protiv »Vinodola« i jučerašnjim protiv »OŠK-a« krčki trećeligaš nastavio je pripreme za nastavak sezone koje ne protječu po najidealnijem scenariju. Stradalo je koljeno vrijednog beka Darka Jurasića te zadnja loža napadača, pojačanja pristiglog s Krimeje, Roberta Brdara. Nove brige za trenera Davora Dželaliju, koji od ranije zbog zdravstvenih problema ne može računati na krilnog napadača Josipa Zeca (koljeno) i mladog veznjaka Luku Turčića (mora na operaciju krajnika).
– Imamo dosta problema... Osim ozljeda nekih naših važnih igrača sve nas je strahovito pogodila tragična pogibija Brune Kurolta, brata našeg braniča Edija – govori Dželalija, čije redove su popunili vratar Carlo Berković i veznjak Filip Fumić.

Zagreb -Kupa

Nogometaši »Krka« saznali su suparnika u polufinalu Županijskoga kupa. Ždrijeb je odlučio da će aktualni osvajač Kupa Primorsko-goranske županije u poluzavršnici na gostovanje u Crikvenicu, dok će u drugom polufinalu »Grobničan« dočekati »Halubjan«. Utakmice se igraju 28. ožujka.

Berković se vratio nakon probe u Sigetu, dok je mlađi brat Fumić zadovoljio ukuse struke zaprešićkog »Intera«. Potpisao je ugovor sa »žutima«, ali se vratio u drugu momčad Treće HNL na posudbu. Budući da Totić ostaje na Rujevici, Dželaliji treba lijevi bek...
– I jedan ofenzivni vezni. Međutim, bitno je i brojčano stanje u svlačionici. Priključili smo i nekoliko juniora, međutim, 15-16 igrača nije dovoljno ako mislimo ozbiljno na proljeće. Moramo zaoštriti konkurenciju! – kaže Dželalija.
»Boduli« su trebali u subotu gostovati na Oštru kod »Kraljevice«, međutim, taj ogled je otkazan.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.