Nogometaši Rijeke dobili prvu igračku prinovu

Josip Mišić potpisao na četiri i pol godine

Ivan Volarić



RIJEKA Posljednjeg dana 2014. godine nogometaši “Rijeke” dobili su prvu igračku prinovu u 20-godišnjem veznjaku “Osijeka” Josipu Mišiću.


Daroviti vezni igrač ofenzivnijeg profila potpisao je ugovor na četiri i pol godine, a “Rijeka” je za njegov angažman platila dvjestotinjak tisuća eura odštete prvoligašu iz Gradskog vrta.


Mišić će u proljetnom dijelu sezone zaoštriti konkurenciju u veznom redu “bijelih”, ujedno predstavlja prvo igračko osvježenje kojega na Kantridi najavljuju angažirati tijekom prijelaznog roka. Traži se lijevi bek (u slučaju Leovčeva odlaska u Dnjipro), te barem jedan, a ovisno o Kramarićevu odlasku, čak dva napadača.




Inače, saga oko Kramarićeva transfera po svemu sudeći protegnut će se i na početak 2015. godine. “Rijeka” nije prihvatila prvu ponudu “Chelsaja”, uzvratila je svojim prijedlogom, te su sada na Kantridi u iščekivanju odgovora sa “Stamford Bridgea”. S obzirom na to da u klubu raspolažu s boljom ponudom “Leicester Citya” (10 milijuna eura), te imaju potpisan ugovor s igračem do ljeta 2017. godine na Kantridi ses razlogom nikome ne žuri…