Čovjek koji je srušio Ukrajince

JUNAK TRIJUMFA U KIJEVU Kramarić: ‘Priča još nije završena. Čekaju nas dvije teške utakmice’

P. N.

Foto Reuters

Foto Reuters

Igrali smo onako kako smo se dogovorili. Strpljivo smo čekali svoje prilike i uspjeli ih iskoristiti. Sretan sam i ponosan da se večeras možemo veseliti i da imamo nadu, rekao je nakon susreta Krama



Junak večerašnje pobjede u Kijevu bio je dojučerašnji “Riječanin” Andrej Kramarić.


– Stvarno sam sretan s ova dva pogotka. Pamtit ću ih. Ali koliko god sad slavili, priča nije još završena. Čekaju na dvije teške utakmice, rekao je Kramarić nakon susreta, dodajući da se momčad i fizički i psihički potrošila.


Žali što sve nije prije riješeno.




– Igrali smo onako kako smo se dogovorili. Strpljivo smo čekali svoje prilike i uspjeli ih iskoristiti. Sretan sam i ponosan da se večeras možemo veseliti i da imamo nadu. Ovo nam je put koji pokazuje šta želimo i kako da igramo, kazao je Kramarić, dodajući da je izbornik Dalić jasno dao do znanja svima kako moraju stajati na terenu. 


– Svi smo znali svoj posao i drago mi je da se vraćamo kući sa smješkom, zaključio je.


Sretan je bio i kapetan Luka Modrić.


– Mislim da je u ovoj utakmici najbitnije bilo pokazati karakter i ostaviti srce na terenu. Odigrali smo zrelu utakmicu bez ikakve žurbe i paničarenja. Stajali smo dobro i ispunili sve što je trener tražio, a drugom dijelu smo zabili svoje šanse. Svaka čast dečkima na borbenosti i zalaganju. Sretni smo, ali htio bi reći da nismo napravili još ništa. Čekaju nas još dvije utakmice i trebamo se nastaviti ovako boriti za Hrvatsku. Pritisak je bio veliki, ali svaka utakmica kad se igra za Hrvatsku je takva, rekao je Luka, ponavljajući da je učinjeno tek pola posla.


– Vjerujemo u odlazak u Rusiju, naravno, Navijačima poručujem da nas podržavaju i dalje, a mi ćemo se nastaviti boriti, zaključio je.