Na "Istru" ide 2.000 navijača Rijeke

Invazija na Pulu! Armadi dodatnih 500 ulaznica

Ivan Volarić

Delegacija riječkoga prvoligaša će se prije utakmice koja počinje 19 sati zaputiti u Žminj i na posljednje počivalište svojega bivšega igrača Alena Pamića položiti vijenac



RIJEKA Mnogi navijači “Rijeke” koji nisu još u utorak pohrlili na Kantridu osigurati ulaznicu za današnji uzvratni ogled polufinala Kupa Hrvatske u Puli, te se odlučili na kupnju na dan utakmice ostali su praznih ruku. Razlog? U dan i pol planulo je tisuću i pol ulaznica za južnu tribinu stadiona “Aldo Drosina” koja je namijenjena gostujućim navijačima.


S obzirom na to da interes uvelike promašuje kapacitete te tribine iz “Rijeke”, odnosno KN Armada zatraženo je i dobiveno dodatnih 500 ulaznica za susjednu tribinu istok (sektor H), koje će se po cijeni od 50 kuna prodavati prije utakmice u podnožju južne tribine. Već sada je jasno da će i taj kontigent ulaznica biti rasprodan, a kako se na istoku očekuje i mnoštvo simpatizera “Rijeke” iz Istre trećina kapaciteta pulskog stadiona mogla bi biti obojana plavo-bijelim bojama. Ako je ovakva “navala” na Pulu, nije teško pretpostaviti što slijedi ukoliko “bijeli” izbore finale s “Dinamom”. Kapacitet maksimirskog juga mogao bi biti stavljen na veliku kušnju.


Inače, delegacija riječkoga prvoligaša će se prije utakmice koja počinje 19 sati zaputiti u Žminj i na posljednje počivalište svojega bivšega igrača Alena Pamića položiti vijenac.




“Rijeka” svoje bivše i zaslužne igrače na zaboravlja…