Novi preokret

IPAK NIJE KRAJ Novi vlasnici Bordeauxa su prihvatili sve Bradarićeve uvjete. Pitanje je – što sad?

P. N.

Navijači Bordeauxa

Navijači Bordeauxa

Novi američki vlasnici Bordeauxa ne mogu si dozvoliti da odmah na početku izgube utrku za igračem i to od kluba iz donjega doma Serie A



RIJEKA Ipak nije kraj dugometražnog  transfera Filipa Bradarića iz Rijeke. Nekoliko sati poslije pobjede nogometaša Rijeke nad Goricom iz okruženja bliskom igraču procurila je informacija da su klubovi postignuli načelan dogovor, odnosno da je Cagliari povisio ponudu (na sedam milijuna eura), no onda su su cijelu priču upleli trener Gus Poyet koji silno želi veznjaka Rijeke i vjerojatno novi vlasnici Bordeauxa, koji su prihvatili sve uvjete koje su Filipovi savjetnici stavili ispred njih.


Logična je pretpostavka da je riječ o boljim uvjetima nego što dobiva od Cagliarija. Čeka se konačna reakcija iz obitelji Bradarić.


Inače, francuski mediji nagađaju da je TV kuća M6, koja je većinski vlasnik Bordeauxa, u subotu ipak zaključila posao oko prodaje klupskih dionica američkom fondu iza kojega stoji biznismen Joseph DaGrosa junior. Vlasnik tvrtke 1848 Capital Partners će samo u kupovinu kluba uložio sto milijuna eura (M6 ga je kupio za 19 milijuna eura!), a najavljuje  i veći investicijski ciklus u sve klupske segmente pa i igračka pojačanja. Jasno je da novom vlasniku nikako ne bi bila dobra preporuka da već na početku izgubi utrku za igračemm i to od kluba iz donjega doma Serie A kao što je Cagliari.