Iznenađenjima na Poljudu nema kraja

Svaguša pismeno podnio ostavku, Grbić privremeni predsjednik

Toni Bilić



SPLIT – Joško Svaguša poslao je pismenu ostavku Hajduku. Sada već bivši predsjednik kluba, Joško Svaguša kako smo doznali, pismenim putem je u srijedu ujutro poslao svoju ostavku koju je NO Hajduka prihvatio.


Time je njegova 1,5 godišnja avantura na Poljudu završena, a na njegovo mjesto privremeno je zasjeo Joško Grbić, dok se ne raspiše službeni natječaj.


– Zahvaljujem članovima NO-a i većinskom vlasniku Željku Kerumu na ukazanom povjerenju. Ono što mogu reći jest da ću na ovoj funkciji biti maksimalno pošten i odgovoran, rekao je vidno zbunjeni Grbić, dodavši samo: doviđenja i hvala!.




Grbić je rekao kako ne zna hoće li se kandidirati za predsjednika kluba nakon što se raspiše natječaj, a sama njegova rekacija i više nego zorno pokazuje situaciju u klubu s Poljuda.


NO Hajduka još uvijek nije imenovao službeno Gorana Vučevića za trenera “bilih”. Kako kaže Petroslav Sapunar – ostalo je nekoliko detalja koje nismo dogovorili, pa ćemo za nekoliko dana moći i službeno potvrditi Vučevića za trenera, zaključio je.