Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
23. travnja 2019.
Napustio Juventus za Sydney FC

Del Piero oduševljeno dočekan u Australiji

Talijanski je nogometaš stigao u Sydney sa suprugom i djecom / Foto REUTERS
Talijanski je nogometaš stigao u Sydney sa suprugom i djecom / Foto REUTERS
Autor:
Objavljeno: 16. rujan 2012. u 14:05 2012-09-16T14:05:42+02:00

»Nisam ovdje kako bi okončao svoju karijeru, nego da počnem novu«, izjavio je 37-godišnji napadač koji je nakon 19 godina provedenih u Juventusu potpisao dvogodišnji ugovor sa Sydney FC-om.»Ja igram da pobijedim«, dodao je 

SYDNEY Bivšeg talijanskog reprezentativca Alessandra Del Piera, novog člana australskog prvoligaša Sydney FC, dočekala je u nedjelju po dolasku u Australiju masa oduševljenih navijača.
U zračnoj luci u Sydneyu, Del Piera, koji je došao sa suprugom i djecom, dočekalo oko 500 navijača njegovog novog kluba te članovi talijanske zajednice u Australiji.
»Nisam ovdje kako bi okončao svoju karijeru, nego da počnem novu«, izjavio je 37-godišnji napadač koji je nakon 19 godina provedenih u Juventusu potpisao dvogodišnji ugovor sa Sydney FC-om.»Ja igram da pobijedim«, dodao je .
Za Del Piera, bio je zainteresiran i švicarski prvoligaš FC Sion te engleski Liverpool, ali on je odabrao Sydney FC koji mu, prema pisanju medija, nudi godišnju plaću od 1,6 milijuna eura.Njegov novi klub je osvojio naslov prvaka Australije dva puta 2006. i 2010. otkako je osnovan 2004. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Tommy zna što voliš