Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 20° 1
Sutra: 20° 20° 1
20. travnja 2019.
Povratak nakon četiri godine

foto Anas Sharbini potpisao dvogodišnji ugovor s "Rijekom"

Snimio Roni BRMALJ
Snimio Roni BRMALJ
Autor:
Objavljeno: 24. svibanj 2013. u 16:21 2013-05-24T16:21:51+02:00

Sretan sam, ovo je jedan od ljepših dana u mom životu. Vratio sam se kući, mogu nastaviti gdje sam stao prije četiri godine, a na dobrom sam putu. Puno toga moram Kantridi vratiti. Rijeka je pokazala želju da me vrati,  odmah sam bio siguran da je to najbolja opcija, usprkos brojnim drugim ponudama, rekao je danas Anas Sharbini 

RIJEKA Nakon tri godine u Hajduku i godinu dana života u “kavezu” Saudijske Arabije (Al Ittihad iz Jeddaha), Anas je danas potpisao dvogodišnji ugovor s HNK Rijeka, uz opciju na još jednu godinu. 

“Sretan sam, ovo je jedan od ljepših dana u mom životu. Vratio sam se kući, mogu nastaviti gdje sam stao prije četiri godine, a na dobrom sam putu. Puno toga moram Kantridi vratiti. Rijeka je pokazala želju da me vrati,  odmah sam bio siguran da je to najbolja opcija, usprkos brojnim drugim ponudama, govorio je danas Anas Sharbini na press konferenciji na stadionu Kantrida.
Nije sve teklo glatko. Sharbinijev otac i menadžer Jamal tražio je od riječkog kluba 250.000 eura, što je vodstvo NK Rijeke odmah odbilo.  Srećom, NK Rijeka i Anas Sharbini jučer su uspjeli postići dogovor oko plaće od 150.000 eura po sezoni plus postotak od budućeg transfera. 

S2405B10
NK Rijeka predstavila novog igrača Anasa Sharbinija / Snimio Roni BRMALJ

VIŠE čitajte u tiskanom izdanju...

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Tommy zna što voliš