Izbor Novog lista

TKO JE OBILJEŽIO SEZONU? Recite nam u anketi koga smatrate najboljim igračem NK Rijeke

P. N.

Ilustracija NL

Ilustracija NL

U lanjskom izboru glasalo je više od 15 i pol tisuća navijača Rijeke, a pobjedu je odnio Marko Vešović za kojeg je glasalo više od trećine sudionika



Još četiri kola ostala su do kraja prvenstva, a “Rijeka” se pomalo neočekivano vratila u igru u kojoj teoretski čak može i obraniti naslov. Momčadi Matjaža Keka slijede gostovanja kod Lokomorive i Cibalije, te domaće utakmice s Interom i Hajdukom.


U samom finišu prvenstva pokrećemo ponovno anketu u kojoj vas pitamo koji je igrač NK Rijeke obilježio sezonu 2017./2018. Izbor smo malo suzili pa u njega nisu ušli igrači koji su Rujevicu napustili u zimskoj pauzi, već smo se koncentrirali na one koji su iznijeli proljetni dio sezone. Kriterij je pritom bio da su u cijeloj sezoni dosad odigrali najmanje 10 utakmica u bijelom dresu. 


U lanjskom izboru glasalo je više od 15 i pol tisuća navijača Rijeke, a pobjedu je odnio Marko Vešović za kojeg je glasalo više od trećine sudionika – točno 34 posto. Drugo mjesto pripalo je Franku Andrijaševiću, koji je dobio 28 posto. 




Izaberite svojeg favorita u ovoj sezoni.