Svi u Zagreb!

Sve je manje mjesta u Bijelom vlaku za Maksimir, Armada zove navijače da požure

Ivan Volarić

Svi u Zagreb - Igrači Rijeke uživat će značajnu podršku navijača u Maksimiru / Foto Roni BRMALJ

Svi u Zagreb - Igrači Rijeke uživat će značajnu podršku navijača u Maksimiru / Foto Roni BRMALJ

– Vlak je najsigurnija varijanta jer jamči dolazak na vrijeme, a ne treba zaboraviti i na nezaboravnu zabavu koju će uslijediti po povratku ukoliko rezultat bude pozitivan – dodaje Povh



RIJEKA – U KN Armada odrađuju se završne pripreme za gostovanje u Maksimiru iduće subote kada će dio navijača “Rijeke” put metropole povesti “Bijeli vlak” u Armadinoj organizaciji.


– Prijave se primaju do petka (svakodnevno u KN Armada od 18 do 21 sati op.a), no s obzirom na veliki odaziv očekujemo da ćemo već do četvrtka imati popunjene sve kapacitete u vlaku. Pozivam stoga navijače da požure s prijavama, da budu dio domaćinske atmosfere u Maksimiru koju ćemo nastojati omogućiti igračima – govori Denis Povh, glasnogovornik Armade i dodaje da će vlak krenuti s riječkog kolodvora u jutarnjim satima subote, a njegov dolazak na maksimirsku postaju očekuje se dva sata prije početka utakmice kada bi tisuću navijača trebalo u korteu krenuti prema jugu.


– Vlak je najsigurnija varijanta jer jamči dolazak na vrijeme, a ne treba zaboraviti i na nezaboravnu zabavu koju će uslijediti po povratku ukoliko rezultat bude pozitivan – dodaje Povh.




Mnogi navijači krenut će put Zagreba u osobnom aranžmanu, automobilima, kombijima, mnoštvo kvartovskih ekipa se organiziralo i unajmilo autobuse. Sve podsjeća na dane uoči posljednjeg riječkog finala Kupa Hrvatske kada je “bijele” u Maksimiru bodrilo gotovo četiri tisuće navijača.


– Teško je prognozirati, ali sudeći po interesu moguće je da se ponove te brojke – poručio je Povh.