Ri-mercato

Prijelazni rok na Kantridi: Rijeka traži »keš« i Pivarića za Leovca, uključio se i PAOK?

Ivan Volarić

Stvari su prema nekim izvorima otprilike tamo gdje su bile prije nekoliko mjeseci kada je Zdravko Mamić želio u svoje redove dovesti »pola« riječke obrane, Marka Leškovića i Marina Leovca, no naišao je na odbijenicu



RIJEKA Službenih novosti nema kada je riječ o prijelaznom roku na Kantridi. Ipak, iza kulisa odigrava se dosta toga. Sluga i Radošević još uvijek treniraju s »bijelima«, iako su obojica pred odlaskom u »Speziju«. Neizvjesna situacija oko Tomečakova odlaska/ostanka još uvijek nije ništa izvjesnija, a kuloari nude priču da su pregovori između Maksimira i Kantride/Rujevice oko transfera Marina Leovca u tijeku.


Stvari su prema nekim izvorima otprilike tamo gdje su bile prije nekoliko mjeseci kada je Zdravko Mamić želio u svoje redove dovesti »pola« riječke obrane, Marka Leškovića i Marina Leovca, no naišao je na odbijenicu.


Leovac sada želi napustiti Kantridu, a »Dinamo« je jedan od ozbiljnih kupaca. Cijena? Neslužbeno s Kantride su predložili zamjenu igrača, lijevi bek za lijevoga beka, Pivarić za Leovca i nešto gotovine. Koliko? To se još ne zna, ali se zna da je na lijevonogog braniča reprezentacije Hrvatske »oko bacio« i grčki PAOK.




Momčad koju vodi hrvatski stručnjak Igor Tudor navodno je spremna staviti milijun eura na stol, no pitanje je kada su u stanju to isplatiti s obzirom na financijske probleme koji vladaju u Grčkoj. U svakom slučaju spletom okolnosti ljetni prijelazni rok za odgovore klupske ljude tek počinje!