Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 1
Sutra: 13° 13° 1
28. veljače 2020.
Rujevica spremna

PRIJELAZNI ROK NIJE GOTOV Juričić: 'Ako ode Maleš, angažirat ćemo još jednog veznjaka'

Mate Maleš, Foto: D. ŠKOMRLJ
Mate Maleš, Foto: D. ŠKOMRLJ
Autor:
Objavljeno: 17. siječanj 2018. u 15:00 2018-01-17T15:00:35+01:00

Stalno imamo vijesti da će se Malešov transfer dogoditi sutra... Vjerujem da će se dogoditi, ali u nogometu se nikad ne zna.

Sportski direktor »bijelih« Srećko Juričić mogao bi se vrlo brzo ponovo pojaviti pred novinarima na Rujevici na predstavljanju nove igračke prinove. To doduše ovisi o raspletu situacije s Matom Malešom koji još nije realizirao svoj transfer u Kinu.

– Stalno imamo vijesti da će se Malešov transfer dogoditi sutra... Vjerujem da će se dogoditi, ali u nogometu se nikad ne zna. Naravno da ćemo reagirati ukoliko Maleš ode – kazao je Juričić koji na stolu ima nekoliko otvorenih slučaja.

Matej Jelić, Tomislav Gomelt i Jason Davidson trojica su igrača na koje trener Matjaž Kek nije računao još jesenas, a vrlo upitno je i da li će ih povesti na pripreme u Portugal. Na Rujevici bi se rado riješili tri ugovora koja opterećuju budžet, a ni na koji način ne pridonose na terenu.

– Trenutno nema nikakvih novosti u vezi tih igrača. Najvažnije je da oni treniraju i postanu dio ekipe, a onda ćemo vidjeti kako će se stvari odvijati. Ne bih želio da su unaprijed otpisani – kazao je Juričić.

Na Rujevici su u potrazi i za novim sredinama za dvojicu nigerijskih napadača – Theophillusa Solomona i Goodnesa Ajayija. Obojica su zaključila šestomjesečne posudbe, Solomon u »Partizanu«, a Ajayi u izraelskom prvoligašu »Ashkelonu«.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.