Prve reakcije na ždrijeb

Mance: ‘Olympiakos je najjači suparnik, ali ne bojimo se nikoga!’

Ivan Volarić

Snimio Damir ŠKOMRLJ

Snimio Damir ŠKOMRLJ

"Olympiakos" je grčki velikan koji je osvojio pregršt trofeja, to je klub s ogromnim budžetom i momčadi u kojoj ima nekoliko velikih zvijezda. Međutim, "Rijeka" se ne boji nikoga, ali svih respektira. Vjerujemo u Matjaža i ove dečke, našega 12. igrača, navijače, Armadu... Bit ćemo spremni za te dvije utakmice! - rekao je Mance



RIJEKA “Rijeci” se na putu prema skupinama Lige prvaka našao najtrofejniji grčki klub i najteži mogući suparnik. Kao i obično za prve reakcije ždrijeba iz Nyona bio je zadužen zamjenik sportskoga direktora Ivan Mance.


– Izvukli smo po nekakvom renomeu najjačeg mogućeg suparnika u skupini klubova koje smo mogli izvući. No, tako je bilo i na prošlom izvlačenju kada smo dobili “Salzburga”. Već u tim utakmicama dokazali smo da imamo trenera i momčad za vrhunske stvari. Približli su klub Ligi prvaka. “Olympiakos” je grčki velikan koji je osvojio pregršt trofeja, to je klub s ogromnim budžetom i momčadi u kojoj ima nekoliko velikih zvijezda. Međutim, “Rijeka” se ne boji nikoga, ali svih respektira. Vjerujemo u Matjaža i ove dečke, našega 12. igrača, navijače, Armadu… Bit ćemo spremni za te dvije utakmice! – rekao je Mance.