Presica na Rujevici

Kek progovorio o izborničkoj funkciji: Ide mi na živce da me prebacuju ovamo ili tamo…

Ivan Volarić



RIJEKA Kolege sa slovenske nacionalne televizije stigle su na presicu na Rujevicu koja je u prvom redu sazvana kako bi se najavila prvenstvena utakmica protiv “Istre 1961” u Puli. Jasno je da ekipa iz Ljubljane nije stigla kako bi čula očekivanja trenera “Rijeke” Matjaža Keka uoči gostovanja kod posljednje momčadli Prve HNL nego u prvom redu opipala puls stručnjaka koji je u razmaku od svega nekoliko dana prvo postao ozbiljan kandidat za novoga izbornika slovenske reprezentacije, a onda se na prijedlog predsjednika “Rijeke” Damira Miškovića prometnuo i u moguće privremeno riješenje na klupi “kockastih” nakon odlaska Ante Čačića.


– Dobro me poznajete i znate da me u najavi utakmice s »Istrom 1961« ne zanima to pitanje. Odgovor na to pitanje morat ćete pronaći u drugo vrijeme, na drugom mjestu ili kod vaših kolega iz Slovenije . Ne bih se postavljao u izlog, a vjerujte da mi ide na živce da me prebacuju ovamo ili tamo. Ispada da se nudim na svakom koraku. To je doduše moja osobna stvar koju moram sam riješiti – ustvrdio je Kek.


Inače, što se tiče pulskog gostovanja njega će sigurno preskočiti Brazilac Heber kojemu je stradao mišić. Najbolji strijelac “bijelih” upitan je i za gostovanje u Beču.