Mercato

Dobra ponuda iz Brazila: Moises odlazi u Palmeiras za milijun eura?

Ivan Volarić

Snimio Davor KOVAČEVIĆ

Snimio Davor KOVAČEVIĆ

Škotski mediji prije nekoliko tjedana povezivali su »Celtic« s Markom Leškovićem, posljednjih dana spominju Ivana Močinića kao moguće pojačanje kluba iz Glasgowa



Brazilac Moises je po svemu sudeći  u Kranjčevićevoj ulici odigrao  posljednju utakmicu u dresu »Rijeke«.


Ako ne dođe do nekog velikog obrata Moises će tijekom zimskog prijelaznog roka promjeniti sredinu i odletjeti u domovinu bez povratne zrakoplovne karte.


Devetoplasirana momčad brazilskog prvenstva i aktualni osvajač nacionalnog Kupa »Palmeiras« odaslao je na Rujevicu službenu ponudu naslovljenu na 27-godišnjeg veznjaka,  kojega vuče silna nostalgija za povratkom u Brazil nakon što se proteklih godinu dana mučio s ozljedama i povratkom u formu.




 – Došla je ponuda za Moisesa. Nismo htjeli o tome razgovorati uoči utakmice zadnjeg kola. Sjest ćemo nakon utakmice sa »Zagrebom« i odlučiti. Mogu reći da je u pitanju financijski dobra ponuda. Porazgovorat ćemo o tome s Moisesom, a onda donijeti odluku i napraviti ono što mislim da je najbolje za sve – govori Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora »bijelih«, koji nije želio prejudicirati odluku, ali s obzirom na to da je navodno u pitanju iznos od milijun eura na ime obeštećenja i da Moises predugo traga za starom formom, pretpostavka je da vodstvo kluba prihvatiti ponudu »Palmeirasa«.


Uostalom, kada je u 90. minuti izašao s terena Moises se srdačno pozdravio sa svim članovima stručnog stožera i igračima na klupi za pričuve.


Škotski mediji prije nekoliko tjedana povezivali su »Celtic« s Markom Leškovićem, posljednjih dana spominju Ivana Močinića kao moguće pojačanje kluba iz Glasgowa.


Spominje se odšteta od dva i pol milijuna funti.


– O tome ne znamo ništa. Postoji dosta medijskog naklapanja oko naših igrača, mnogi ih žele, no siječanjski prijelazni rok pokazat će tko može eventualno platiti ono što će »Rijeka« tražiti – rekao je Mance.