Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 16° 3
Sutra: 16° 16° 3
22. travnja 2019.
Novi sitcom

Riječanki Aleksandri Stojaković uloga u seriji "Provodi i sprovodi"

foto: Ognjen ALUJEVIĆ
foto: Ognjen ALUJEVIĆ
Autor:
Objavljeno: 6. srpanj 2011. u 9:03 2011-07-06T09:03:00+02:00

Goran Kulenović je i scenarist zajedno s Brankom Ružićem, i redatelj zajedno s Vinkom Brešanom

ZAGREB U studiju 5 Jadran filma u utorak je pala prva klapa nove humoristične serije »Provodi i sprovodi«.

Obiteljski je to sitcom što ga produkcijska kuća »Interfilm« snima za Hrvatsku televiziju. S Hrvatske televizije pak poručuju kako je serija njihov veliki programski adut. Da takva velika očekivanja imaju osnove potvrđuje ekipa koja na serijalu radi, baš kao i činjenica da je upravo iz radionice »Interfilma« izišla kultna serija »Bitange i princeze«. 

Goran Kulenović je tako i scenarist zajedno s Brankom Ružićem, i redatelj zajedno s Vinkom Brešanom kojem je ovo prvo sitcom iskustvo. Jaku glumačku ekipu predvode u glavnim ulogama Ksenija Marinković i Dražen Kuhn, tu su Goran Navojec i Goran Grgić, pa Slobodan Milivojević, Marija Škaričić, Zvonimir Zoričić i Milivoj Beader, baš kao i mlade snage Jan Kerekeš i lijepa i talentirana Riječanka Aleksandra Stojaković. 

z0507oa7

Dvadeset epizoda namjerava se snimiti u dva mjeseca, a ako sve bude po planu serija će na male ekrane krajem rujna, ili početkom listopada. 

A radnja!? Prava sitcomska! Priča je to o jednom braku koji se raspada i dvoje supružnika koji bi se rado razveli posve samo da u jednom, istom trgovačkom centru nemaju jedan do drugoga – on pogrebno poduzeće s tradicijom, a ona, bivša estradna zvijezda, agenciju za vjenčanja!

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Tommy zna što voliš