Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
22. siječnja 2020.
Maja Kereš

video VELIKI USPJEH Riječanka u novom spotu Justina Timberlakea

Maja Kereš / Foto: https://www.instagram.com/majakeresh/
Maja Kereš / Foto: https://www.instagram.com/majakeresh/
Autor:
Objavljeno: 6. siječanj 2018. u 13:13 2018-01-06T13:13:31+01:00

Uspješna plesačica dosad se pojavila i u spotu za pjesmu »Company« popularnog Kanađanina Justina Biebera, spotu za pjesmu »Trust you« američkog pjevača Roba Thomasa i spotu za hit »M.I.L.F. $« popularne američke pjevačice Fergie

Popularni američki pjevač Justin Timberlake u petak je objavio dugoiščekivani singl »Filthy« koji prati i futuristički videospot u režiji Marka Romaneka. Plesni spot predstavlja Timberlakea kao izumitelja modernog doba koji svijetu predstavlja svoj najnoviji izum.

Nova pjesma najavljuje Timberlakeov četvrti studijski album »Man Of The Woods« koji će biti objavljen 2. veljače, a na kojem poznati glazbenik i glumac supotpisuje tekstove i produkciju.

Ova glazbena vijest svakako je vrijedna spomena. No, ono što je čini još zanimljivijom podatak je da se u spotu za »Filthy« pojavljuje riječka plesačica Maja Kereš, suosnivačica riječkog plesnog centra K2K, koja već nekoliko godina u SAD-u gradi uspješnu plesnu karijeru. U početku je živjela u New Yorku, a od 2015. njezina je adresa u Los Angelesu. Nastup u spotu Justina Timberlakea ostvarenje je njezinog životnog sna.

- Ne mogu opisati riječima koliko sam sretna i zahvalna što sam dobila priliku raditi na spotu mojeg omiljenog pjevača Justina Timberlakea! Svi koji me znaju, znaju što i koliko mi to znači. Velika hvala Marku Romaneku, Martyju Kudelki, AJ Harpold i Tracy Phillips na stvaranju ovog umjetničkog djela i angažmanu u ovom spotu. Hvala agenciji Clear Talent Group što mi je pomogla pretvoriti moje snove u stvarnost, napisala je na Maja na Instagramu.

Uspješna plesačica dosad se pojavila i u spotu za pjesmu »Company« popularnog Kanađanina Justina Biebera, spotu za pjesmu »Trust you« američkog pjevača Roba Thomasa i spotu za hit »M.I.L.F. $« popularne američke pjevačice Fergie.

U veljači prošle godine postala je prvom Hrvaticom koja je nastupila na dodjeli nagrade Grammy, kao prateća plesačica skupine A Tribe Called Quest, glazbenika Andersona Paaka te repera Busta Rhymesa i Consequencea.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.