Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 2
Sutra: 6° 6° 2
31. ožujka 2020.
Slavni par

Tom Hanks i njegova supruga pozitivni na koronavirus: 'Osjećali smo se malo umorno i prehlađeno...'

Reuters
Reuters
Autor:
Objavljeno: 12. ožujak 2020. u 6:56 2020-03-12T06:56:45+01:00

»Osjećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove (...) Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni«, napisao je Hanks

Američki glumac i oskarovac Tom Hanks i njegova supruga, glumica Rita Wilson, pozitivni su na koronavirus, objavio je Hanks u srijedu na društvenim mrežama.

Hanks je na Twitteru napisao da su se on i supruga na koronavirus testirali u Australiji gdje radi na filmu nakon što su osjetili umor i bol s blagom vrućicom.

»Osjećali smo se malo umorno, kao da imamo prehladu i bolove (...) Da budemo jasni, kao što se trenutno preporučuje, testirali smo se na koronavirus i utvrđeno je da smo pozitivni«, napisao je Hanks.

Naveo je i da će oboje biti »testirani, promatrani i izolirani« onoliko dugo koliko bude potrebno.

Hanks je prva američka slavna osoba za koju se zna da je pozitivna na koronavirus koji je u SAD-u zarazio više od tisuću osoba.

New York Times izvijestio je da je Hanks bio u Australiji kako bi snimio film o životu Elvisa Presleyja u kojem glumi Presleyjevog menadžera – pukovnika Toma Parkera. Film je stavljen na čekanje kako bi procijenila situacija.

»Saznali smo da je član našeg filma o Elvisu, koji je trenutno u predprodukciji u Australiji, pozitivan na Covid-19«, navodi s u priopćenju filmskog studija Warner Bros bez imenovanja Toma Hanksa.

Dodaje se i da rade s relevantnim australskim zdravstvenim agencijama kako bi identificirali i kontaktirali sve koji su možda došli u izravan kontakt s »tom osobom«.

Hanks je osvojio Oskare za svoje uloge u filmovima »Philadelphija« i »Forrest Gump«.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.