Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
12. prosinca 2019.
Tattoo konvencija na Grobniku

Tetoviraj me nježno

Na nekim se tetovažama radilo i više sati/ Vedran KARUZA
Na nekim se tetovažama radilo i više sati/ Vedran KARUZA
Autor:
Objavljeno: 11. prosinac 2010. u 21:18 2010-12-11T21:18:20+01:00

Od majstora na "samitu" valja spomenuti Igora i Nikolu iz Varaždina, Jovicu i Icea  iz Rijeke, Gorana iz Rijeke, Branu iz Kastva, Adama iz Rijeke, Maxa i  Marija iz Rijeke, Tihu iz Splita i Uha iz Rijeke.

GROBNIK Prva hrvatska tattoo konvencije u organizaciji moto kluba Fluminense Riders MC Croatia počela je na Grobniku. Tattoo majstori iz cijele Hrvatske, njih jedanaest, umijeće tetoviranja stavili su na raspolaganje ljubiteljima tetovaža, a njih je bilo u velikom broju kako smo doznali od Darka  Fućka iz organizacijskog tima. 
Upriličen je i prigodni natjecateljski program u kojem se biraju najbolje tetovaže u  tri kategorije: black and grey, best of colours i best of day, dok je sutra na rasporedu izbor u kategoriji best of show. Dakako, uz tattoo majstorije svi posjetitelji ove konvencije mogu uživati  u dobroj glazbenoj kulisi, striptizu i zabavi do  kasnih noćnih sati. 
Prema riječima organizatora do kraja konvencije očekuje se posjet od  oko 400 do 500 štovatelja tetovaža, a od majstora prisutnih na ovom "samitu" valja svakako spomenuti Igora i Nikolu iz Varaždina, Jovicu i Icea  iz Rijeke, Gorana iz Rijeke, Branu iz Kastva, Adama iz Rijeke, Maxa i  Marija iz Rijeke, Tihu iz Splita i Uha iz Rijeke. Izbor motiva za tetovažu  bio je  golem, a pojedine tetovaže i vrlo zahtjevne te se  na njima radilo i po četiri, pet sati. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.