Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 0° 1n
Sutra: 0° 0° 1n
21. siječnja 2020.
Elsa Pataky

Supruga Chrisa Hemswortha o prekidu njegova mlađeg brata i Miley: "On zaslužuje puno bolje!"

FOTO/Instagram
FOTO/Instagram
Autor:
Objavljeno: 25. studeni 2019. u 6:53 2019-11-25T06:53:50+01:00

Pataky je udana za Liamovog starijeg brata Chrisa od 2010. godine.

Supruga Chrisa Hemswortha, Elsa Pataky, čuva leđa svom šogoru Liamu Hemsworthu nakon njegova prekida s pjevačicom Miley Cyrus. Pataky je bila na lansiranju linije donjeg rublja u Madridu kada joj je netko od okupljenih novinara postavio pitanja o Liamu i Miley.

"Moj šogor... nakon veze kojoj ste posvetili deset godina, malo je utučen, ali je dobro. Snažan je i zaslužuje najbolje, mislim da zaslužuje puno bolje", kazala je Pataky.

Pataky je udana za Liamovog starijeg brata Chrisa od 2010. godine. "Uvijek pronađete podršku u svojoj obitelji, a on je zaljepljen za svog brata koji je tu da mu da svu potrebnu snagu", objasnila je glumica. 

Liam i Miley su u kolovozu ove godine objavili da se rastaju nakon manje od godinu dana braka. "Liam i Miley su dogovorili rastavu. Kao partneri i pojedinci koji uvijek rastu i mijenjaju se, odlučili su da je najbolje da se oboje koncentriraju na sebe i svoje karijere. Ostaju posvećeni roditelji svim životinjama koje dijele dok provode razdvojeno vrijeme. Molim vas da poštujete njihov proces i privatnost", stigla je izjava iz kampa Miley Cyrus nakon glasina o prekidu.

Nakon objave, Liam je viđen kako surfa u rodnoj Australiji i provodi vrijeme s bratom. Cyrus je brzo krenula naprijed pa je nakon kratke romanse s djevojkom Kaitlynn Carter, sreću pronašla  u pjevaču Codyju Simpsonu.

Liam je prošleg mjeseca "uhvaćen" sa zvijezdom emisije "Dynasty", Maddison Brown.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.