Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
16. veljače 2020.
Neugodno pitanje

Steven Seagal se naljutio na pitanje o seksualnom zlostavljanju i napustio studio

Foto: YouTube
Foto: YouTube
Autor:
Objavljeno: 6. listopad 2018. u 7:36 2018-10-06T07:36:00+02:00

Proslavljeni glumac Steven Seagal se, usred intervjua kojeg je davao za britansku televiziju BBC, ljutito ustao i napustio emisiju nakon pitanja koje mu je uputila voditeljica Kirsty Wark.

Steven je do trenutka kad ga je Wark upitala za seksualno zlostavljanje sasvim mirno sjedio i vrlo učtivo odgovarao na sva postavljena pitanja, a onda se razbjesnio i otišao.

- Imate optužbu protiv sebe za seksualno uznemiravanje i silovanje. Zanima me kako se nosite sa svime time? - direktno ga je upitala voditeljica, a Seagal nije želio niti sačekati kraj pitanja već je izvadio slušalicu i odjurio iz studija.

Seagala je za seksualno uznemiravanje optužilo pet kolegica. Glumac ih je navodno zlostavljao na snimanjima, probama i audicijama.

U ožujku ove godine bivši nizozemski model Faviola Dadis i glumica Regina Simons, koje su već ranije su optužile Seagala za uznemiravanje, dale su su nova detaljna izvješća o navodnom ponašanju glumca.

Glumice Juliana Margulies, Portia de Rossi i Pamela Anderson također su se žalile na navodno ponašanje Seagala tijekom audicija.

Okružni tužilac u Los Angelesu odlučio je kako Seagala neće suočiti s optužbama u predmetu Dadis i Simons, jer da su optužbe u zastari te je odbacio sve optužbe protiv glumca.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.